Transport marfa Targoviste

transport marfa targoviste

Transport Marfa Targoviste


Transportăm mărfuri LOCAL în Târgoviște, din Târgoviște în tot județul Dâmbovița sau din Târgoviște în orice județ din România sau internațional.
Prețuri Transport Targoviste Jud. Dâmbovița Toată România Internațional
Firma noastră oferă servicii de transport marfă, la prețuri foarte accesibile. Clienții nostri au fost întotdeauna multumiți, de aceea au revenit la noi atunci cănd au avut nevoie, pentru că, nu doar prețurile mici ne reprezintă, ci și calitatea serviciilor oferite.
sunaPentru a afla prețul exact pentru transport local în Târgoviște ne puteti contacta la numarul de telefon:
0766 687 260
Cerere de transport Pentru a afla prețul de transport din Târgoviște în orice alta localitate din România sau din altă țară, contactați-ne prin formularul de Cerere de transport
Servicii de Transport Marfa Targoviste :
Transport Marfa Targoviste Mărfuri generale
transport marfa targoviste
Tipuri de mărfuri transportate:
Mărfuri generale
Colete
Utilaje
Mobilier
Textile în cutii
Confecții pe umerașe
Mărfurile generale sunt acele mărfuri care nu necesită condiții speciale de transport.
Personalul nostru bine calificat și instruit, se va ocupa în mod eficient de toate aspectele legate de transportul în siguranța a bunurilor pe care ni le încredințați spre relocare.
Transport Marfa Targoviste Mărfă paletizată
Capacitatea de încărcare:
pâna la 6 europaleți (epal)
greutate: 1,5 tone
volum: 14 m³
lungime: 430 cm
înălțime: 180 cm
lățime: 160 cm
Dimensiune europalet (epal):
120 cm lungime x 80 cm lățime. europalet
dimensiuni autoutilitara
Datorită capacității generoase de încărcare, putem transporta marfă voluminoasă cu lungime de peste 4 metri (4,3 metri) și înălțime de pana la 1,8 metri (180 centrimetri).
Autoutilitarele noastre de 1.5 tone, Iveco Daily si Volkswagen Crafter oferă siguranță fiecarui transport în parte și toți cei ce au apelat la serviciile firmei noastre s-au declarat întotdeauna multumiți.
Transport Marfa Targoviste Transport internațional
Oferim servicii de transport marfă generală sau transport de marfă paletizată cu plecarea din Târgoviște , cu destinația către următoarele țări europene: Bulgaria , Grecia , Austria , Germania , Belgia , Olanda.
SERVICII TRANSPORT:
Transport intern
transport bucuresti Transport București - Transportăm marfa din municipiul București către orice alt județ din România sau internațional.
transport pitesti Transport Pitești - Transportăm marfa din municipiul Pitești către orice alt județ din România sau internațional.
transport ploiesti Transport Ploiești - Transportăm marfa din municipiul Ploiești către orice alt județ din România sau internațional.

Transport international
transport international Vezi lista cu țările tranzitate si destinațile pentru Transport internațional