Politica de confidențialitate

Acasa Politica de confidențialitate
Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre. Va asiguram ca vom respecta cu strictete confidentialitatea datelor dvs, luand toate masurile tehnice si organizationale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).

Accesul/vizitarea acestui website de catre dvs. se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dvs, cu privire la acestea și reprezinta întreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Cine suntem si cum ne puteti contacta
S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Târgoviște, Str. aleea prof. Radu Gioglovan, blocul 57, ap. 69, nr. 7, jud. Dâmbovița, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J15/587/2017, avand cod unic de inregistrare fiscala RO37515510 .

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica, de modul in care prelucram datele dvs. sau drepturile dvs, va incurajam sa ne contactati la numarul de telefon 0766 687 260 sau la adresa de e-mail office@paletexpres.ro sau prin posta/curier la adresa Str. aleea prof. Radu Gioglovan, nr. 7, blocul 57, ap. 69, Târgoviște, jud. Dâmbovița, Romania.

Ce date colectam despre dvs.
In functie de modul cum interactionati cu site-ul nostru (plasarea unei comenzi comunicarea prin intermediul emailului sau completarea unor formulare), colectam si prelucram urmatoarele date cu caracter personal, toate acestea sunt in scopul indeplinirii serviciului pentru care ne-ati solicitat cat si pentru de facturare:
  • Numele si prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Numarul de telefon
  • Adresa fizica
  • Informatii despre serviciile comandate
  • Cartea de identitate(in cazul serviciului de obtinere nr.eori pe persoana fizica,PFA,II)
  • Istoricul de navigare, cum ai interactionat cu site-ul, adresa IP, tipul de browser folosit, durata vizitei, istoricul de cautare, numarul de pagini vizitate, date legate de trafic

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii
  • Datele dvs. sunt colectate si prelucrate in urmatoarele scopuri:
  • Procesarea comenzilor, inclusiv preluarea, confirmarea, facturarea si expedierea acestora.
În diferite secțiuni din website, se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dvs. de email este folosită pentru a va trimite un raspuns și mesajul dvs. este reținut pentru referinte viitoare în cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Datele dvs. sunt procesate de angajatii companiei S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L.pentru scopurile enumerate anterior. O parte din date vort fi, de asemenea, trimise catre terti (organului vamal,Institutului National de Statistica, furnizorilor si partenerilor nostri) pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor noastre, cum ar fi:
  • Regionala vamala de care apartineti cu domiciliul(in cazul serviciului de obtinere a nr.eori)
  • Institutul National de Statistica(in cazul serviciului de intocmire si depunere a declaratiilor Intrastat)
  • Firmelor de transport marfa care prin contract vor efectua transportul de marfa comandat de dvs.
  • Comisionarului vamal care prin contract va efectua serviciul comandat de dvs.
  • Firmele de curierat
  • Firma externalizata de servicii IT
  • Firma externalizata de contabilitate
  • Furnizorul de servicii de hosting
  • Platforma de functionare a site-ului
  • Google Analytics – pentru analiza traficului

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a acestora. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal
Stocam (in scop fiscal) si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum asiguram securitatea datelor dvs. cu caracter personal
S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.
Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital.
Serverele pe care website-urile noastre sunt gazduite sunt protejate de acces fizic și la distanța limitata, fiind instalate in incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii în domeniu si daca este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.
In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura. Desi facem tot posibilul sa va securizam datele, nu putem fi responsabili pentru vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L. folosește in cadrul website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal. Pentru mai multe detalii legate de cookies vizitati pagina Politica de utilizare Cookie-uri.
Ca regula generala, vom stoca datele dvs. personale pana la indeplinirea serviciului comandat de dvs. Ne puteti solicita oricand stergerea anumitor informatii , iar datele respective vor fi sterse , exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele dvs. pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau a interesului nostru legitim.

Care sunt drepturile dvs.
Ne angajam sa asiguram ca ai in orice moment controlul deplin asupra datelor dvs. si ca puteti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le aveti potrivit GDPR.
Conform tehnologiilor pe care le aveti la dispozitie, va informam ca aveti urmatoarele posibilitati:
  • Puteti sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din site-ul nostru
  • Puteti gestiona diverse optiuni ale platformelor social media si motoarele de cautare (de ex. Google si Facebook) privind modul in care alegeti sa va prelucreze datele

Conform GDPR, va sunt oferite, in calitate de persoana vizata, drepturile de mai jos. Inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile dvs, ne vom asigura ca sunteti titularul datelor cu privire la care alegeti sa va exercitati aceste drepturi, iar pentru acest scop va putem solicita unele informatii/date pentru a verifica identitatea dvs, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea dvs.

Dreptul de a fi informat.
Aveti dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele dvs, inclusiv detalii privind drepturile dvs, in calitate de persoana vizata.
Aceste informatii sunt incluse si in aceasta Politica.
  • Dreptul de acces la date. Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor pe care le prelucram despre dvs.
  • Dreptul la rectificarea datelor. Aveti dreptul de a solicita rectificarea datelor dvs, daca acestea sunt incorecte, incomplete sau inexacte.
  • Dreptul la stergerea datelor. Aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dvs.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a solicita transferul datelor dvs. catre dvs. sau catre un alt operator indicat de dvs, intr-un format structurat si care permite reutilizarea lor.
  • Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor.
  • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct. Va puteti opune oricarei prelucrari de date in orice moment.
  • Dreptul de retragere a consimtamantului. Chiar daca initial v-ati dat acordul, aveti dreptul de a vai retrage in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea anumitor date sau pentru toate (cu respectarea legii si a timpului de stocare).
  • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Aveti dreptul sa depuneti orice plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (“A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului in care noi prelucram datele dvs. personale. Totusi, speram ca veti decide sa discutati mai intai cu noi si va garantam ca vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul si securitatea datelor dvs.

Pentru a va exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@paletexpres.ro sau sa ne trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata prin posta/curier pe adresa: S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L., Str. aleea prof. Radu Gioglovan, nr. 7, blocul 57, ap. 69, Târgoviște, jud. Dâmbovița, cod postal 130066.

Legaturi externe
Website-ul noastru pot conține legaturi spre alte website-uri, în afara controlului S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L., website-uri pe care credem ca le veți găsi utile. Dacă accesati aceste link-uri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de a noastra.

Prevederi speciale legate de minori
Serviciile noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au împlinit varsta de 18 ani) şi nu vom stoca sau prelucra informatii cu caracter personal ce apartin persoanelor sub 18 ani.

Concluzie:
Principalele reguli ale GDPR-ului pe care S.C. BALCANIC VECTOR S.R.L. le aplica sunt: informarea clientilor cu privire la drepturile lor, asigurarea unei securitati cibernetice adecvate si o atentie mai buna spre neincalcarea securitatii datelor.

Cand se actualizeaza aceasta politica
Putem actualiza periodic prezenta Politica si orice modificare va fi disponibila in permanenta pe site-ul nostru.
Ultima modificare: 2.10.2018